Management Financiar pentru Antreprenori

Faci deja management financiar zilnic, chiar dacă nu realizezi. De fiecare dată când iei o decizie bazată pe cifre, precum negocierea termenului de plată sau a termenului de credit pentru clienți, aplici principii financiare. Finlight te ajută să înțelegi mai bine contextul și să automatizezi diverse aspecte ale managementului financiar, simplificându-ți munca.

Secretul managementul financiar

Oglinda operațiuni - cifre

Firmele desfășoară operațiuni, iar rezultatele acestora sunt reflectate lunar în cifre. Raportarea financiară organizează aceste cifre pentru a face rezultatele financiare inteligibile. În urma unei analize fundamentate în realitate, managementul decide acțiuni de eficientizare, pe care le aplică în operațiuni. Ciclul se reia lunar, constituind un exercițiu repetitiv.

Trezorerie

Gestionarea fluxul de numerar în scopul de asigurare a disponibilității fondurilor necesare pentru operațiunile de zi cu zi și gestiunea surplusul de capital pentru maximizarea randamentului acestuia, conform obiectivelor financiare ale companiei.

Raportare financiară

Presupune evaluarea performanței financiare a companiei în ceea ce privește profitabilitatea și stabilitatea, identificând punctele forte și slabe. Aceste informații sunt esențiale atât pentru deciziile strategice, cât și pentru cele operaționale, contribuind la îmbunătățirea continuă a performanței financiare și la luarea deciziilor informate în cadrul organizației

Finanțare

Implică gestionarea resurselor financiare pentru a asigura accesul la fondurile necesare pentru operațiuni și investiții. Aceasta include identificarea și evaluarea surselor potențiale de finanțare, negocierea și obținerea de împrumuturi sau investiții, precum și monitorizarea și administrarea capitalului. Scopul principal al acestei funcții este de a asigura o structură financiară stabilă și sustenabilă pentru companie

Contabilitate

Presupune înregistrarea și monitorizarea tranzacțiilor financiare ale companiei, asigurându-se că acestea sunt documentate corect și complet. De asemenea, aceasta implică compilarea situațiilor financiare esențiale, cum ar fi bilanțul și contul de profit și pierdere.

Planificare financiară

Implică elaborarea și gestionarea strategiilor financiare pentru atingerea obiectivelor stabilite. Aceasta include evaluarea nevoilor financiare viitoare, alocarea eficientă a resurselor și gestionarea riscurilor și oportunităților financiare. Scopul este de a asigura stabilitatea și maximizarea profitabilității pe termen lung a companiei.

Fiscalitate

Implică gestionarea obligațiilor fiscale și asigurarea conformității cu legislația fiscală în vigoare. Aceasta include monitorizarea și calcularea impozitelor și taxelor, pregătirea și depunerea declarațiilor fiscale, precum și furnizarea de consultanță fiscală pentru optimizarea situației fiscale a companiei. Scopul principal al acestei funcții este de a minimiza riscurile fiscale și de a asigura respectarea tuturor cerințelor legale în domeniul fiscal

Control financiar

Implică implementarea și monitorizarea unui sistem intern de control pentru asigurarea integrității operațiunilor financiare și conformitatea cu politicile interne. Scopul principal este de a reduce riscurile și de a îmbunătăți procesele financiare

Management Financiar cu Finlight

Management Financiar

Managementul financiar se referă la planificarea strategică, analiza și gestionarea resurselor financiare ale unei companii. Scopul său principal este maximizarea valorii pentru acționari prin asigurarea sustenabilității financiare și creșterii pe termen lung. Aceasta implică monitorizarea fluxurilor de numerar, optimizarea structurii de capital, și investiții înțelepte.

Soluții de management financiar

Transformarea procesului de management

Cu Finlight, îți oferim o cale de abordare a managementul financiar în contextul afacerii tale. De la îmbunătățirea performanței financiare la asigurarea conformității, platforma noastră îți oferă două soluții punctuale pentru a începe să îți transformi abordarea de management și a-ți conduce afacerea spre succes sustenabil.

Raportarea Financiară

Nu putem să îți oferim un sistem complex de Bussiness Intelligence și un Director financiar de elită, dar îți putem oferi cea mai bună alternativă de pe piață pentru a implementa funcția de Raportarea financiară de care ai nevoie în firma ta.

Verificarea SAF-T

Nu putem să generam declarația SAF-T pentru tine dar o putem verifica astfel încât să fii sigur că îndeplinește toate criteriile de conformitate impuse de ANAF.

De ce Finlight

Beneficiile utilizării Finlight pentru managementul financiar

Cu Finlight, îți oferim o cale de abordare a managementul financiar în contextul afacerii tale. De la îmbunătățirea performanței financiare la asigurarea conformității, platforma noastră îți oferă două soluții punctuale pentru a începe să îți transformi abordarea de management și a-ți conduce afacerea spre succes sustenabil.

Pentru cine este Finlight?

Microîntreprinderi

Dacă ești la început de drum sau conduci o microîntreprindere, platforma noastră îți simplifică raportarea financiară și îți oferă insight-uri valoroase pentru a lua decizii informate, economisind timp și resurse.

IMM-uri

Pentru companiile în creștere care se confruntă cu complexități financiare crescute, oferim soluții de raportare financiară și verificare SAF-T pentru asigurarea asigură conformității fiscale

Manageri Financiari și Contabili

Specialiștii în finanțe și contabilitate.

Testează acum soluțiile Finlight pentru compania ta.

Descoperă platforma noastră de management financiar, care îți oferă soluții pentru raportarea financiară și verificarea declarației SAFT. Cu aceste instrumente la dispoziție, vei putea gestiona eficient situația financiară a firmei tale și asigura conformitatea fiscală SAF-T.

Claritate Absolută

Raportare Financiară

Cu Finlight, managerii de IMM-uri, indiferent de nivelul de pregătire financiară, pot obține o imagine clară a situației financiare a companiei lor. Platforma îți permite să elimini incertitudinile de raportare, să te bazezi pe date verificate și să iei decizii operaționale zilnice și strategice fundamentate pe realitate.

Verificarea SAF-T

Asigură conformitatea
declarației SAF-T​

Finlight te ajută să respecți cerințele legale SAF-T. Platforma noastră integrează verificarea SAF-T în procesul de depunere a declarațiilor fiscale și te poate ajuta să identifici potențiale erori. Este important să reții că responsabilitatea finală pentru respectarea legislației fiscale revine în continuare companiei tale și administratorilor acesteia.

Ghidul Financiar Finlight

Toate cunoștințele de raportare financiară de care ai nevoie pentru a utiliza platforma într-un mod simplu și interactiv au fost sintetizate de specialiștii noștri în Ghidul Financiar.

O resursă de educație financiară FinLight apreciată, pe care mii de utilizatori au parcurs-o deja.

Testimoniale clienți

Clienți mulțumiți de platforma noastră

Întrebări frecvente

Aici veți găsi răspunsuri la întrebările frecvente despre utilizarea platformei și caracteristicile acesteia.

Vezi exact care este situația financiară de facto a firmei tale cu soluția de raportare financiară pregătită în colaborare cu Iancu Guda.  

Dacă firma ta se află pe lista de contribuabili mijlocii publicată de ANAF, atunci îți recomandăm  să încerci soluția noastră de verificare a declarația SAF-T.

Te sprijinim prin automatizarea diverselor funcții ale managementului financiar. Deocamdată oferim soluții de Raportare financiară și Verificare a declarației SAF-T.

Acestea fiind spuse, Finlight nu este o soluție magică, va trebui să investești și timp pentru a aplica soluții performante de management financiar. 

Ai nevoie de asistență specializată sau ai orice fel de întrebări?

Lasă-ne un mesaj și te vom contacta noi.
Suntem aici să te ajutăm.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google